top of page

Om oss på ARgranit

Det finns företag som jobbar på pris och sedan finns det företag som jobar på kvalitet. En del tror att den högre prisbilden existerar för att företaget har hög vinstmarginal. Men i ärlighetens namn finns den där för att du som kund skall få ett problemfritt köp och en kvalitativ slutprodukt.

Välkommen till oss!

 

Går det att skapa det man vill inom sten?

Ska man behöva leta efter färdiga produkter som passar i just mitt kök, vardagsrum, trädgård, kontor etc?

Finns det ingen stans det går att skapa det som passar just mig istället?

 

2012 skapade vi ARgranit. Tanken är att ge både privatpersoner och företag möjligheten att specialdesigna möbler, assesoarer, egentligen vad som helst. Vårt motto är "du designar vi skapar".

 

ARgranit har ett nära sammarbete med en fabrik i Serbien (Arandelovac Granit) som tillverkar det vi önskar designa. Fabriken har varit verksam sedan 1973 och har bland annat hunnit med att tillverka mycket av inredningen i stora hotell.

Vi är ett företag som i ryggen har en fabrik som arbetat med granit och marmor i alla miljöer i snart 40 år.Varför jobbar vi med just sten? Vackert, praktiskt ur många perspektiv, slitstarkt, värmetåligt, köldtåligt, kvalitativt. etc.Vill du veta mer? Läs gärna mer vad Wikipedia skriver om granit och marmor. 

 

F-skatt

Företaget innehar F-skattsedel

 

Framtidsplaner

Vi kommer öppna upp ett showroom för att enklare kunna visa upp allt roligt man kan göra.

 

Om delägarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emil Karlén: Bor i Stockholm. Har arbetat inom försäljning i sex år. Har utbildning och erfarenhet inom säljledning och kvalificerad försäljning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sven Kovacevic: Bor i Stockholm. Gedigen erfarenhet av arbete med granit och marmor i alla miljöer. Utbildning inom säljledning och kvalificerad försäljning.

 

Affärsidé

Med vår verksamhet vill vi erbjuda våra kunder möjligheten till nytänkande och öppna för kreativitet och eget designande av granit och marmor. Du designar vi skapar.

 

Vision

ARgranits vision är att vara ledande i Sverige på egendesign inom granit och marmor. Till ARgranit vänder man sig i första hand när man behöver något inom sten. Till ARgranit skall man vända sig och veta att man är kung.

 

bottom of page